Hogyan vihetnék az iskolába egészségesebb tízórait?
Figyelt kérdés
Általában péksütit vagy szendvicset viszek az iskolába. De ezektől eléggé lehet hízni, és mivel itt volt a nyári szünet ezért ezekből kevesebbet ettem, és láccik is rajtam. Mit vihetnék a sok péksüti helyett, ami viszont tápláló is de mégsem hizlal annyira?2011. szept. 1. 21:42
21/25 anonim válasza:
ma 22:32
Kár veszekedni szerintem, mivel én látom magamat, szerintem jobban fel tudom mérni, hogy zsír vagy izom volt, és én tudom csak, hogy a leírtakon kívül még miket ettem. :)
22/25 anonim válasza:
Nagyon szeretem például az ementáli sajtot és az almát apró kockákra vágva. De megcsinálhatod ugyanezt sajttal és körtével, vagy tehetsz hozzá félbevágott diót, úgy is nagyon finom.
23/25 anonim válasza:
Ezt a sok hülyeséget.
Vigyél 2 deci tejet meg egy kiflit oszt jónapot. Ha unod, vigyél lekváros buktát, vagy kakaós csigát. Meg aktuális alma-körte-szőlő is mehet. Nem kell túlbuzzizni ezt a kérdést sem. Áh, majd elfelejtettem, teljesen jó a párizsis zsemle is, ha éhes vagy. Ha meg nem, nem kell annyit zabálni.
24/25 anonim válasza:
Saláták :) nagyon finomak és egészségesek.
25/25 anonim válasza:
Az osztalytarsaidtol függ. Ha normlaisak szinte bármit ha fikazok meg belekotosek akkor csak olyat aminek nincs jellegzetes illata (pl a kelkaposztanak van ügye). Vihetsz zabpehelykasat,vagy házilag csinálsz túrókremet stb. Vagy esetleg egy termoszban shakeket :D nagyon finomak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!