Ti mit esztek egy napon?
Szia!
Reggeli: Müsli joghurttal, mézzel, gyümölccsökkel (legtöbbször: banán, eper, áfonya)
10órai: Sajttal töltött rántotthúsos szendvics
Ebéd: legtöbbször valami tojás/virsli főzelékkel
Uzsonna: van, hogy ezt kihagyom, mert ilyenkor nem nagyon vagyok még éhes, de keksz(korpovit) vagy rizslisztes amerikai palacsinta (glutén érzékeny vagyok, tehát a rántott hús is rizslisztes, és a kenyér is)
Vacsora: legtöbbször melegszendvics mellé zöldségekkel és salátával
Remélem, tudtam segíteni🙂
Mai reggelim: rántottás melegszendvics
Tízórai: alma és joghurt
Ebéd: zöldbabfőzelék a la natúr
Vacsora: uaz
Holnapi reggelim: gombás-paradicsomos omlett
Tízórai: ananászos-kókuszos smoothie
Ebéd: halat tervezünk, ha nem megyünk párom családjához, egyébként vacsira lesz hal
Vacsora: passz vacsi annyira nincs eltervezve számomra a reggeli és az ebéd a laktatósabb, tartalmasabb kaja
Szia, én egyszerre elég sokat szoktam enni úgyhogy nem vagyok éhes főétkezések között, de azzal sincs baj, ha valaki jobban szeret sokszor kevesebbet enni.
Nekem a tegnapi napom pl:
R: 4 szelet teljes kiőrlésű toast, 2 tükörtojás, pirított gomba és lilahagyma, mellé jó sok zöldtea
E: főztem zellerkrémlevest, arra feltétként füstöltsajt került, másodiknak meg rántott karfiol volt rizzsel, majonézzel
V: tonhalsaláta, amibe tettem sok jégsalátát, tonhalat az olajával együtt, kukoricát, lilahagymát, olivát, paradicsomot, majonézt és pici mustárt - ez nagyon finom volt :)
Remélem, segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!