Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Leírnátok nekem, hogy ti mit...

Leírnátok nekem, hogy ti mit esztek egy normális napon?

Figyelt kérdés

mondjuk olyankor ,amikor csak súlyotokat akarjátok tartani?

egy nap kb.hány kalóriát visztek be?

2013. márc. 13. 12:05
 1/3 anonim válasza:
töltött medvetarkó,sült házikolbász vegyeskörettel,tojásos lecsó,turós zacsi sajtmártással.
2013. márc. 13. 13:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez egy vasárnapi menü volt:

104 kcal 1 szelet (40 g) Rozs kenyér

23 kcal 2 evőkanál (20 g) Kőrözött

136 kcal 60 g (60 g) Felvágott (általános)

47 kcal 8 g (8 g) Napraforgómag (szotyi)

110 kcal 1 adag (250 g) jogobella light joghurtital

53 kcal 0.5 darab (59 g) Banán

454 kcal 1 adag (400 g) Csirkepörkölt tésztával

35 kcal 3 darab (180 g) Kovászos uborka

27 kcal 10 g (10 g) Aszalt szilva

50 kcal 1 darab (20 g) Graham toast kenyér

226 kcal 100 g (100 g) Felvágott (általános)

12 kcal 1 evőkanál (10 g) Kőrözött

Összes kcal bevitel:

1,276 kcal

2013. márc. 13. 13:36
 3/3 anonim ***** válasza:

En nem tudom mennyi kaloria de mar nagyon regen igy etkezem:

Reggeli 7 orakor tej muzlivel vagy egy gyumolcsos activia joghurt muzlivel (a joghurtba keverem a muzlit). Egyik nap joghurt, masik nap tej.

10 orakor uzsira egy alma 1-2 kekszel

13 orakor ebed egy szendvics barna kernyerbol (a toltelek valtozo: majonezes tojas uborkaval, szalami-sajtal-paradicsommal, majonezes tonhal- paprikaval, sonka-fott-tojassal paradicsommal, szardinia krem...)

Uzsona 15-16 ora korul ekkor ismet eszem gyumolcsot (ez is valtozo, egy furt szollo, ismet alma, banan, barack de ha nagyon kivanom az edesseget megeszem par kocka csokit is)

Vacsorara en mindig levest eszem amit altalaban 2 napra fozok (pl hetfon kedden lencse leves volt, ma es holnap gombakrem leves lesz). Meg ha a ferjemmel megyunk etterembe vacsizni akkor is levest szoktam enni csak.

Egyedul szombaton van olyan, hogy rendelunk egy pizzat vagy fozunk kozosen valami finomat akkor eszem belolle termeszetesen. De mar nagyon regen igy eszem sem kover sem sovany nem vagyok 171magass 62 kilo. Heti 4-5 alkalommal kondiba jarok.

2013. márc. 13. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!