Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek ez normális?...

Szerintetek ez normális? Mennyit és mit esztek egy nap?

Figyelt kérdés
Rengeteg édességet eszek, minden nap, és kívánom is és jól is esik. Ilyen egy napom, pl ma: reggeli palacsinta (fahéjas,kakaós) teával (sok cukor), ebéd (az egyetlen normális kaja) gombakrémleves, csirkemell sajttal töltve lazackrémmel krokettgolyókkal, desszert, később két szelet csoki, 3-4 süti, majd egy szelet torta, uzsonna előtt még két gombóc fagyi, vacsi még nem volt... kb így néz ki egy nap, mindig van itthon édesség, kifejezetten jó alakom van,vékony vok,magas, sőt senki sem hiszi el aki nem ismer h ezt mind megeszem.egészséges vok,jól érzem magam, heti 2szer aerobikozok, 3szor futok.szerintetek?vélemény?ez kicsit aggasztó...
2010. jún. 5. 19:17
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
ja,és 18 vok,lány
2010. jún. 5. 19:18
 2/15 A kérdező kommentje:
mégvmi:cappuccino v kávé sok cukorral napi 2
2010. jún. 5. 19:21
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

nem semmi, ennyi édesség kb. 5 nap-1 hét alatt lenne normális.

ne egyél ennyit, mert akár cukorbeteggé is válhatsz.

minél több édességet eszel, annál jobban kívánod, ez mindenkinél így van.

legközelebb egyél más kaját, ha csokit ennél pl., akkor is, ha nem esik jól, így fokozatosan lecsökkentheted az adagot.

én szinte mindennap eszem húst, főleg a marhát szeretem meg a halat, meg sok krumplit. sokszor van még kelkáposzta-, lencsefőzelék, túrós tészta, rakott krumpli, mikor idény van, lecsó, ezek a kedvenceim is egyben.

meg kenyeret szoktam enni, vajjal, körözöttel, paprikával, paradicsommal, uborkával, meg mindenféle gyümülcsöt.

szerintem mennyiségben kicsit többet eszek, mint az átlag, de rajtam sem látszik meg.

2010. jún. 5. 19:32
 4/15 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket:)
2010. jún. 5. 19:37
 5/15 anonim ***** válasza:
Szerintem te is érzed, hogy ez kicsit sok édesség, tök jó, hogy megteheted, hogy mindenevő vagy, nincs is ezzel baj, legyen desszert ebéd után, egy-egy fagyi , kávé belefér, de felesleges a 3. szelet csokit-sütit is benyomni, legyen csak 1, és máris jó vagy ( magadhoz képes persze, szegény Norbi szívrohamot kapna, ha ezt olvasná :) )
2010. jún. 5. 21:46
 6/15 anonim ***** válasza:

nem azért

de szerintem felmerülhet a hiperinzulin tünet. Ajánlott terheléses vérvizsgálat. Ezenkívül egy teljes állapotfelmérés. Cukorbetegség kizárása.

Ennyi cukor nagyban károsíthatja a májat, szemet, szivet veséket. Súlyos élettani hatásai lehetnek. Mindenképpen vedd vissza az adagot!!!

Ebbül II. típusú cukorbetegség lehet (ha így folytatod)

2010. jún. 5. 23:30
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Sunáznám!:P
2010. jún. 6. 13:59
 8/15 anonim ***** válasza:

Te aztán ügyes vagy, de megkérdezhetem hány kiló és cm ? ?:-D

Tudod mit, még ez se számit, ha jólesik akkor egészségedre !

2010. jún. 6. 15:10
 9/15 A kérdező kommentje:
hát most aztán jól rámijesztettetek...uccsónak:182 centi 63 kiló...a testtömegindexem alapján sovány(ránézésre is:D)
2010. jún. 6. 17:10
 10/15 A kérdező kommentje:
egyszer vki aztmondta h lehet h nehezek a csontjaim...ez hülyeség?:D
2010. jún. 6. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!