Szerintetek nagyon sokat eszem egy tini lányhoz képest? Ti miket esztek egy átlagos napon?
Mai napom pl.:
-nesquik gabonapehely tejjel
-magos kifli(sajtkrém,sonka,sajt,paprika)
-1 túró rudi
-forrócsoki
-2 sor óriás Milka (kb.66 g)
-1 alma
+vizet ittam
Eddig ma ezeket ettem, de még ugye nem volt vacsora...
Mondjuk szeretnék kicsit fogyni, de imádok enni és ezen nem nagyon tudok változtatni. Általában ennyit eszek egy nap. Hány kalóriát ehetnék meg egy nap anélkül hogy ne hízzak vagy épp fogyjak? Ez kb. eddig mennyi kalória volt?
157cm/ 52 kg 17/L
Nem sokat eszel, hanem szrt!
- cukros szutty tejjel (akkor natúr kukorica/búza/zabpehely mazsolával, magvakkal, pl.)
- jó, elmegy
- édesség, meg még kétszer - grat
- az alma okés, de más gyümi még - na adj' isten, zöldség?
Amúgy nem ettél sokat, sőt! A te korodban kb. kétszer ennyit ettem.
Ez nem sok, csak rosszak.
Ebédel miért nem szoktál?-Akkor nem ennél ennyi édeset, hanem normálisan az ebéddel laknál jól.
Vacsorára én egy 2-3 tojásos zöldséges rántottát ennék.
A súlyoddal semmi gond nincs, szerintem ne fogyj, inkább a kaja minősége a rossz. Sok cukrot viszel be, ami hosszú idő után látszódhat a tükörben.Intenzív mozgás mellett 1600-1800 kalória(aki élsportoló annak több), súlytartásra 1400-1500, fogyásra 20 év alatt 1400-1300 kalória alá nem szabad menni,mert gondot okozhat. Én 1 éve tartom a súlyom 61-ről 53kg-on (168cm).Elhagytam a fehér lisztből készült dolgokat,csak vizet iszom és teát natúran, a cukorbevitelem pedig változó, én is nagyon szeretem az édességet és még küzdök vele.A nagyi sütijét mindig megkóstolom. Így ettem ma pl., nem tudom hány kalória, de eddig nem változott a súlyom:
-suli előtt egy natúr joghurt mogyoróval,mandulával,gyümölccsel,tönköly rágcsával, fekete tea
-tízórai:egy alma
-ebéd:egy natúran elkészített csirkecomb vegyes salátával és rizzsel(ma éppen fehérrel, de a barna még jobb)
-uzsi:vegán mákos palacsinta(édesítés gyanánt agave szirup)
-vacsi:majd most jön,sonka,zöldség,teljes kiörlésű tönkölykenyér
A forró csokival egyébként vigyázz, sokszor több benne a kalória mint egy szendvicsben.
16L
Nem ettél sokat, inkább keveset.
És szinte nem is ettél normális kaját.
Semmi főtt étel.
A 2 sor óriás Milka sok!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!