13 évesen kávézhatok már?
Figyelt kérdés
Júliusba töltöm be a 13-mat. 7. -es vagyok, és reggelente mindig olyan nehezen ébredek fel. Kóstoltam már kávét és nagxon ízlett. Kávézhatok már? Leszt tőle bajom?2016. dec. 28. 14:15
11/18 anonim válasza:
Minek?
Az, hogy könnyebben felébredsz tőle egy óriásti tévhit, csupán a kávéfüggők nem tudnak felébredni kávé nélkül, de kávéval sem ébrednek semmivel könnyebben vagy gyorsabban.
12/18 anonim válasza:
Legalább 25 éve kávézok, erős espressot tejjel vagy kapuccsínót, de ha reggel nem tudok inni semmi különbséget nem érzek. Szerintem ez csak pszichózis, elhisszük, hogy felébreszt meg pörget, hülyeség. Igyad nyugodtan ha ízlik, reggel egy kávéital nem fog megártani. Sokkal nagyobb kárt okoz hogy kilépsz az utcára és elkezded szívni a fincsi városi levegőt.
13/18 anonim válasza:
#12. Na jó, de te nem egy gyerek vagy, mint a kérdező. Lehet azt érezni. 41 vagyok, még én is érzem, ha ittam egy kávét, ( mert akkor nem is innék) cseppet élénkebb vagyok, de nagyon hamar lefáradok. Nem is tudom elképzelni, hogy mit tenne egy 13 évessel. Akkor biztos, hogy nem 7-kor kelne, mert hogy éjszaka nem aludna, az is biztos, az iskola nem fárasztja le annyira. Egyáltalán minek 13 évesnek kávé? Egy kis tea is felpörgetné, nem értem, miért kell siettetni ezt a kávé dolgot.
15/18 A kérdező kommentje:
A teát utálom! XD Nem fekszem le későn, mert maximum 9 kor már alszok, ha suli van, és 6 kor vagy fél 6 kor kelek. Tehát szerintem eleget alszom. Felébredni, magamhoztérni nehéz!
2016. dec. 28. 23:04
16/18 anonim válasza:
Kérdező, az is lehet, hogy túl sokat alszol.
17/18 anonim válasza:
Valóban úgy van, ahogy utsó írja. Noha az átlag alvásigény 8 óra, valójában egyénenként eltérő, és lehet, hogy neked elég a 6, vagy 7 óra is. Ha ennél többet alszol, nyúzottan, hovatovább fáradtabban ébredsz, mint mikor lefeküdtél. Érdemes lenne kipróbálni, hogy csak 10 óra tájban fújsz takarodót.
18/18 anonim válasza:
Én minden reggelem kávéval indítom. Próbáld meg a koffein menteset
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!