Valami tipp, hogy hogyan tudnék egy nap több folyadékot fogyasztani? Sajnos elég keveset iszok. Szerintetek 14 évesen mennyi a minimális víz fogyasztás?
Telefonra letöltöttem egy appot, ami rendszeres időközönként emlékeztet arra, hogy inni kéne. Így nem felejtem el.
Nem az a gond nálam, hogy nem akarok inni, hanem hogy egyszerűen kimegy a fejemből, nincs rá idő. Így megszoktam azt is, hogy mindig úgy indulok el mindenhová, hogy viszek egy üvegben vizet, így bárhol, bármikor tudok inni. Sokszor ezt elfelejtettem, és csak akkor ittam, ha hazaértem végre.
Sok hülyeségre is lehet használni az okostelefont, miért ne használjam értelmesen is?
Nekem az használ, ha szem előtt van. Mondjuk nagy, 1 literes üvegben.
Folyamatosan egész nap jegesteát meg gyümölcslevet nem innék, nem igazán jobb, mint a cola. Tele cukorral.
Viszont mondjuk nasi vagy egy tízórai vagy uzsonna helyett egy gyümölcs turmix jó lehet. Fagyasztott gyümi is mehet bele, ha nincs friss (pl. én szeretem a málnát, epret, meggyet...).
Mindig legyen a kezedügyében, a szemed előtt legalább egy fél literes víz. Ne legyen cukros az a lényeg.Ha látod, akkor az ivási inger is kialakul előbb-utóbb.
Legalább napi 3 liter folyadék szükséges a te korodban is.
A telefonos figyelmeztetés remek ötlet !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!