Miért nem tudok hízni?
Több lehetőség van.
1. Nem eszel eleget ahhoz, hogy hízz. A szükséges kalóriaigény NAGYON szór, bár egy 31 kilós embernek elég kevés kell... 3 hét viszont rövid idő, hosszabb távon kellene nézni.
2. Extrém nehezen szedsz fel zsírt. Én 2 felnőtt helyett éve is évi 1 kilót híztam anno... Van ilyen. Ebben az esetben sportolj, a megfelelő feltételek megtermtésekor muszáj, hogy izmosodj.
S persze biztos vannak speckó betegségek, de első körben nem gondolnék ilyesmire.
Milyen magas vagy?
Én is hasonlóan vagyok, csak 40 kg. :/
Vigyél be sok szénhidrátot: egyél sok gyümölcsöt, gabonaféléket, tésztákat stb.
Itt egy oldal, energiatáblázattal, feltüntetik a magas szénhidrátú ételeket: [link]
Bár lehet, hogy hiába eszel, akkor sem fogsz hízni. Én ilyen típus vagyok. Ez genetika miatt van, amivel sajnos nem tudsz mit kezdeni :(
Sok sikert!
Nem eszel elegetahoz hogy hizz.
De ez csabda. 32 kilosan nem is fer beled annyi.
Ne is giglalkozz vele.
En is ilyen vagyok
Egyel sok olyan etelt amiben sok a kaloria pl: edesseg csoki
Muvel tenyleg nem fer beled sok keves kaloriaju etel muszaj lezs
Ha hizni skarsz
Már azért is cikizik az embert, ha sovány testalkatú gyerekként? :( ez szomorú.
Az édességgel és szénhidrátokkal zsírt tudsz felvinni. A zsír is szükséges az egészséghez, de túlzott zsírosodás már káros is. Ami veszélyesebb a sok édességnél, hogy cukorbetegséget is okozhat.
Ha izomból akarsz "hízni", azaz tömegleni, akkor ahhoz edzeni kell és táplálni az izmokat.
Comb első része (kvadricepsz) és felső kar hátsó része (tricepsz) gyorsan növekszik. Ezek látványosak is, hogy nőttél. Szépen látható eredményt nyújt a váll és mell izom erősítése is.
Saját súlyoddal való edzések egy jó bemelegítéssel és a végén nyújtással megfelelnek a célra. Fekvőtámaszok ( [link] ), húzódzkodás, kitolás, guggolások ( [link] )
Ha komolyabban érdekel, érdemes utána olvasni az edzéseknek street-workout.hu ( [link] ) oldalon. Táplálkozást illetően meg builder.hu és body.builder.hu oldalakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!