Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék hízni?

Hogyan tudnék hízni?

Figyelt kérdés
168 cm és 55 kg vagyok ami elég kevés, felszeretnék menni olyan 65-re de ha a 60-at elérem már az is jó. Mit kéne ennem? Vagy hogyan, mert nem nagyon tudok sokat enni. Esetleg hogyan tudnék többet enni?

2016. jan. 28. 19:34
1 2
 1/18 hell-ikon ***** válasza:

Nem tudom, hogy általában, hogyan, milyen rendszerességgel eszel, de ha nem tudsz sokat enni egyszerre, akkor a többször keveset megoldás működhet.

A napi 3 főétkezést tartsd meg rendesen, egyet se hagyj ki, egyél annyit amennyi jól esik. A főétkezések közé meg iktass be 1-2 óránként valami kis nasit, még akkor is ha egyébként nem érzed magad éhesnek. Teszem azt kisebb gyümölcsöt(pl. mandarint) vagy valami 1-2 falatos kis apróságokat (pl. kisebb pogácsát, fornettit, ilyesmiket).

2016. jan. 29. 20:44
 2/18 anonim ***** válasza:
izmot akarsz növelni valójában, edzél
2016. jan. 30. 19:08
 3/18 A kérdező kommentje:
Nem, nem izmot, csak súlyt
2016. jan. 30. 21:32
 4/18 anonim ***** válasza:
Nasizzál.
2016. jan. 30. 21:36
 5/18 anonim ***** válasza:

legalább, ha azt írtad volna, hogy sportolsz is.

annyira lerí egy mondatból is, hogy a kérdező egy fiú akit csúfolnak a suliba annyira gebe, a válaszolók meg ...

a zsír egészségtelen, az izom egészséges

Félelmetes, hogy valaki képes megkérdezni, hogy hogy kell zsírt felszedni, de az edzés tabunak számít

2016. jan. 30. 22:27
 6/18 A kérdező kommentje:
Nem egyáltalán nem csúfolás meg a háttérben. Egyszerűen csak kevésnek tartom ezt a súlyt.
2016. jan. 30. 23:00
 7/18 anonim ***** válasza:

az izom miért nem opció?

10kg zsír az már lötyög

az akik szerinted jól néznek ki, azokon nem zsír van az bizony izom

2016. jan. 30. 23:20
 8/18 A kérdező kommentje:
Kit érdekel nekem csak sóly kell most amiből lehet dolgozni, ennyi. izom van elég
2016. jan. 30. 23:53
 9/18 anonim ***** válasza:

amiből lehez dolgozni?

tudnál bővebben írni?

2016. jan. 31. 00:54
 10/18 anonim ***** válasza:
Menj el anyósomhoz vendégségbe. Ő az a tyúkanyó típus, aki egyfolytában etetné a vendéget. Amíg nem számítottam családtagnak, engem is folyton tömni akart.
2016. jan. 31. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!