Hogyan tudnék hízni?
mond már el mi a sarnak neked súly?
Hogy ne fújjon el a szél?
Hordjál magadnál 2téglát, ha súly kell neked.
komolyan érdekel milyen kompexusaid vannak, hogy ennyire kell a súly.
Zsír, háj szót ismered?
Komolyan, az egyél több mandarint, és pogácsát válaszok után még azt hiszed van ami segítene rajtad?
Fejezd már be 14-es!
Gondolatolvasó vagy, vagy a monitoron keresztül látod, hogy hogyan néz ki és mit csinál a kérdező egész nap? Milyen alapon jössz és döntöd el, hogy Ő mit akar csinálni?
Honnan tudod, hogy nem-e nehéz fizikai munkát végez egész nap, amihez képest jóval kevesebb kalóriát visz be, mint amennyire valójában szüksége lenne? (Ő maga írta, hogy nem nagyon tud sokat enni!) Majd ha egyszer hasonló helyzetben leszel (nem kívánom, hogy így legyen. Én benne voltam /ill. még vagyok is valamennyire/ irgalmatlan ez az állapot, nem kívánom senkinek).
Az rakat hozzászólás, amit itt az elmúlt néhány napban összehoztál, nem más ítélkezés, holott semmit nem tudsz a kérdezőről.
Szégyelld magad!!
"Majd ha egyszer hasonló helyzetben leszel..."
... akkor majd megtudod milyen ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!