Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék hízni a legkönny...

Hogyan tudnék hízni a legkönnyebben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék 5-6 kg-t felszedni, de sajnos hiába próbálkozok, nem megy:( Még a késő esti nassolások, napi 4-5 étkezések sem hozták meg az eredményt. Ha a családi háttért nézzük ilyen szempontból, akkor úgymond eléggé kilógok a sorból, mert mind az édesapámék, és nagymamámék sem arról híresek, hogy bármit ehetnek akármikor, mert könnyen felszaladnak a plusz kilók.

Jelenleg 50 kg vagyok - valaki esetleg tudna tanácsot adni, hogy mit egyek vagy miből egyek többet?

Köszönöm szépen!! :)

2015. nov. 22. 20:14
 1/4 Glacierous válasza:
Testépítéssel.
2015. nov. 22. 20:34
 2/4 anonim ***** válasza:

50kg vagy de hany cm?

Hízásra nagyon hasznos pl a kenyér tészták csoki coca Cola édesség.

De nem biztos hogy a magassagodhoz es a kg hoz kellene meg pluszba hozni.

Ja es nem utolso sorban hany eves vagy?

mert mondjuk ha 10akarhany eves vagy "es ahogy irtad" a családban alkalmasak a hízásra es te lógsz ki a sorból" nem biztos hogy kesobb par ev vagy 1-2ev múlva mondjuk nem leszel tul súlyos.

2015. nov. 22. 21:38
 3/4 A kérdező kommentje:

19 éves vagyok és 164 cm.

Próbálkoztam már az edzéssel is, és direkt kihagytam a kardió edzéseket, valamint fehérjét is ittam, de csak tartottam a mostani súlyomat.

Igen, próbálok minél több kenyeret és édességet enni, cukros italokat fogyasztani, sőt nagyon szeretem a szalonnát, a magyaros kajákat, és még sincs szerencsém. Bár más meg pont ennek örülne, ha bármit ehetne, és mégsem hízna:)

2015. nov. 23. 17:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én is vékony, sőt sovány voltam, sokat ettem mégsem híztam. Nekem a cola, süti, gyorsetterem, tészta tanacsok nem váltak be, másképp működik a szervezetem. Nekem a sport segített picit, uszás pl.

Amit javaslok, hogy egészségesen étkezz, hús, zöldség, hal, gyümi. Persze szénhidrát is, de ha nem vagy hajlamos a hizasra, akkor árthat is a sok liszt. Én még számoltam is a kaloriákat, 3500 kalória bevitel egy héten át és híztam egy kilót. Másfél hónapig bírtam az eröltetett menetet, utána visszafogytam picit, majdassan beállt a súlyom, a hízás is könnyebben ment.

Magadnak kell rájönni mitől hizol.

2015. nov. 23. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!