Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Én a legtöbbel ellentétben...

Én a legtöbbel ellentétben nem szeretnék fogyni, hanem pont az ellentétét, hízni! Van rá mód?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 18 éves lány vagyok, 160 centi. Olyan 1-2 éve még 56 kiló körül voltam, most pedig 48. Egyáltalán nem eszek keveset. 3-4 szendvics, ebéd rendesen, vacsorázni is szoktam bőségesen. Mégis valami miatt hónapról hónapra egyre több súlyt vesztek. Az anyagcserém nem mondható gyorsnak.

Sajnos ezzel a fogyással teljesen elvesztettem az alakomat. Barátom, anyukám ismerőseim is mind mondják, hogy régebben sokkal jobban néztem ki, most pedig már csontos, beesett az arcom, a bordáim látszódnak, melltartóból is jóval kisebbet kell hordanom (80 B vagy C) helyett 75 A.... Borzalmas. Állóképességem és az erőm meg szinte a nullára csökkent.

Nincs rá valami mód, hogy egy pár kilót magamra tudjak szedni? Egyáltalán nem vagyok büszke arra, hogy anno direkt nem ettem a fogyás érdekében, 16 évesen buta fejjel mindent elkövettem, hogy egy kicsit vékonyabb legyek. És az eredmény... Hogyan hízhatnék egy kicsit? Az evés nem segít, bármennyit megeszek meg sem látszik rajtam.

2016. jan. 28. 21:22
 1/7 anonim ***** válasza:
40%

csoki? süti? chips? nassolj...

vagy ha egészségesebbet akarsz, egyél dió, mogyorót, stb.

2016. jan. 28. 22:38
 2/7 anonim ***** válasza:

hízás: tömegnövelő étrend + sport (főleg súlyzós edzés)

fogyás: szálkásító étrend + sport (főleg kardio)

2016. jan. 29. 18:57
 3/7 hell-ikon ***** válasza:
100%

"Az evés nem segít, bármennyit megeszek meg sem látszik rajtam"

Ha így áll a dolog, akkor lehet nem ártana elmenni egy orvosi kivizsgálásra, mert ennek a hátterében állhat valamilyen emésztési-, tápanyag felszívódási zavar. Hidd el, nem fog hülyének nézni.

Ha esetleg már voltál kivizsgáláson és nem találtak semmit akkor persze nem szóltam.

2016. jan. 29. 20:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Pajzsmirigy túlműködés is lehet
2016. jan. 29. 21:07
 5/7 anonim ***** válasza:

a legnagyobb esélye a stressznek van.

Amit kettes ír, azt kövesd, edzél, kicsivel még többet kell enned, de látványosan fog nőni a súlyod, és jobban nézel ki, egészségesebb leszel.

2016. jan. 31. 19:51
 6/7 anonim válasza:

[link]

Nekem 43-ról 50-re sikerült felhíznom, igaz, nem volt tudatos (volt egy stresszes, nem evős időszakom), előtte soha nem ragadt meg rajtam semmi, akármit ettem... Később utánanéztem és nem hülyeség, nálam bejött :))

2016. febr. 1. 15:48
 7/7 anonim ***** válasza:
takaro dj a reklámoddal
2016. febr. 1. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!