Mikor jött az életedben az a pont, hogy lefogsz fogyni?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi mások életében hogy jött a fordulópont, hogy most tényleg le fog fogyni!? Mi volt a motíváció stb.
Én úgy érzem eddig is próbálkoztam, de tegnap óta megváltozott, már nem csak próbálni akarom hanem el is érni.
2014. aug. 1. 13:29
1/8 anonim válasza:
Most nyár elején, de már tényleg megváltozott minden, mert nem fogyókúrának fogom fel, hanem az életmódom változtattam meg, nem fogok visszatérni a régi étrendemre.
2/8 anonim válasza:
Mikor jön el az a pont az életedben, hogy meg fogsz híznil? Amikor összeszedsz pár kilót és ott van az intő jel, hogy vagy a kaját kéne visszavenni, vagy többet mozogni, de te nem foglalkozol vele és tovább hízol és hízol és hízol és egyszer csak azt veszed észre, hogy hoppá, elhíztál?
4/8 A kérdező kommentje:
Nem kell bunkózni már elnézést. Csak kíváncsi voltam másoknál hogyan alakult. Nem vagyok elhízott, de van pár kg amit lekéne adnom. Többieknek köszönöm :-)
2014. aug. 1. 19:34
5/8 anonim válasza:
Egy csúnya szerelmi elutasítás után.Azóta eltelt 1,5 év és fogytam 20 kilót.Az motivált hogy megmutassam neki hogy mit vesztett.:)
6/8 anonim válasza:
a szerelem nekem is közbe játszott :) igaz én együtt vagyok a páromal de vanak haverjai akik beszólogatnak hogy mióta van oda a duci lányokért? :( ez engem egyre jobban zavart meg hogy tényleg milyen csinos volt barátnői voltak :( igaz hogy a barátom így szeret :) de akor is rossz az ilyeneket hallani :/
7/8 anonim válasza:
/6!
Jó bunkó haverjai vannak a barátodnak. Ezzel amúgy sem neki szóltak be, hanem neked. Ne törődj velük, nem a te barátaid, ha a barátodnak így jössz be akkor így. Csak akkor fogyj le ha te érzed, hogy ez már sok és nem érzed jól magad a bőrödben stb.
8/8 anonim válasza:
#5!
Valójában nem veszített semmit, csak te nyertél vele. Ha akkor nem utasít vissza, szinte biztosra veszem, hogy nem fogsz lefogyni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!