Mi baja lehet a füstölt kolbásznak?
Figyelt kérdés
Vettem sütni való kolbászt, a szomszéd felfüstölte, de nagyon puha és nyers (?) maradt és félek, hogy nem fog elállni sokáig. Mit csinálhatott rosszul? Mit tegyek, hogy ne romoljon meg?2016. dec. 1. 12:06
11/11 anonim válasza:
Ki beszél itt házi vágásról? A kérdező sem csinálta, hanem vette és egy szóval sem említette, hogy házi kolbászt vett! Egyébként is ahány ház annyi szokás. Érdemes elolvasni Zsiga Pál: Házi disznóságok című, nem éppen mostanában íródott könyvét, ahol részletesen leírja, hogy miért szokták és miért érdemes a sütnivaló kolbászt külön készíteni. Amit sütnivaló kolbászként árulnak az üzletekben, nem alkalmas a füstölésre. Ne remegjen az ujjatok a piros kezecske fölött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!