Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen só a legjobb a vastag...

Quattrola kérdése:

Milyen só a legjobb a vastag (füstölt) kolbász készítéséhez?

Figyelt kérdés
2014. nov. 13. 11:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Síma konyhasó
2014. nov. 13. 13:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 zolidobos ***** válasza:
Így van, a mezei, nagy kristályos asztali só!
2014. nov. 15. 06:07
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!