Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A szarvas kolbásznak mihez...

A szarvas kolbásznak mihez hasonlítható az íze, állaga?

Figyelt kérdés

Ilyesmiket, hogy Dányi meg Hartai szoktam enni, meg gagyibbakat is pl. mindenféle paprikás meg nem paprikás "diákcsemege", illetve előre csomagolt "szalámikat".

Viszont ha valami mócsingos, meg mindenféle kemény darabkák vannak benne, illetve olyan gusztustalan szálak amik még a fogak közé is belemegy azt nagyon utálom.


2015. febr. 20. 21:07
 1/1 zolidobos ***** válasza:
A "szarvas kolbász" (hiszen a harmada disznó)akkoriban lett divat, amikor a vadászoknál még működött az "egy a MAVAD-nak, kettő magadnak" módszer.(ezért ma már börtönbe csukhatnak). Szóval volt rengeteg hús, nosza egyharmad disznó szalonnával vegyítve töltsük be kolbásznak. Így megérte. Jelenleg 2000 forint feletti szarvashúsból nem biztos, hozzászámolva, hogy disznó húsból, esetleg 15-20% marhával keverve, klasszisokkal jobb kolbász készíthető, mint bármilyen vadból.és akkor még nem beszéltünk a potenciális trichinella fertőzésről.
2015. febr. 21. 18:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!