Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért van ez a borzasztó...

Miért van ez a borzasztó rossz és felesleges szokása a magyaroknak, hogy mindenhez kenyeret esznek?

Figyelt kérdés
2010. márc. 25. 09:20
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Nézd meg, hogy mit esznek az olaszok, franciák, görögök - mert elárulom, hogy rengeteg kenyeret, legalább annyit,mint a magyarok és természetesen az is fehér kenyér és nem teljes kiörlésü...
2010. márc. 25. 14:37
 22/27 anonim ***** válasza:
A benzinben valóban nincs ólom. De van a talajban, a növényekben, és mindenhol, ahol csak lehet. Még sok-sok év kell ahhoz, hogy eltűnjön a környezetünkből. Addig pedig a növények ezt is felveszik a talajból, és elraktározzák.
2010. márc. 25. 14:59
 23/27 anonim ***** válasza:

én pl imádom a kenyeret, bár amihez van köret, ahhoz nem eszek. egyszerűen nincs is jobb mint a frissen sült, ropogós héjú, belül puha kenyér. én minden nap eszek valamilyen formában, nekem elengedhetetlen az étrendemből.

amúgy kár azon vitatkozni hogy mi egészséges és mi nem, mert nagy mennyiségben minden az. pl ekell enni zsírta z esszenciális zsírsavak miatt, de ha valaki csak zsírosat eszik az nyilván rossz. és így tovább. a cigi na az egészségtelen, de a kenyér nem.

2010. márc. 25. 16:20
 24/27 anonim ***** válasza:
14:59: na jó, de az előbb még azt mondtad, hogy az autókból jön, most meg már nem. Ha a talajból veszi föl a gyökér, akkor mitől kerülne pont a korpába? Mennyivel inkább, mint a többi részbe? Bocs, de nekem ez így kissé zavaros.
2010. márc. 25. 16:27
 25/27 anonim válasza:

Mi van? Miért borzaszto, és miert folosleges? Fel kell itatni vele a zsirt, ha zsiros a kaja, masrészt pedig jobban töm az etel, amit megeszik az ember.

Semmi kivetni valit nem latok benne. (ha koret van, én sem eszek kenyeret, de ha leves, v magara valamilyen husos kaja van, akkor igen)

Ja, és nem attol hiznak az emberek -mar aki- a kenyertol, (s mástol is amugy) mert hizlal, hanem mert egesz nap nem csinalnak semmit, nem mozognak. S csodalkoznak, h elhiznak...

2010. ápr. 1. 16:19
 26/27 anonim ***** válasza:

ez meg milyen hülyeség????? Egyeletalán nem egészségtelen a kenyér, én is szoktam minden nap kenyeret enni a húsokhoz, köretekhez, főzelékekhez, lecsóhoz, pörkölthez.... mert fel kell itatni a szaftot, ahogy az előzők írták más népek is sok kenyeret esznek emiatt nem kell idegbajt kapni -.-"

pl: a mamám a sárgadinnyét kenyérrel ette +házi kolbász és elárulom hogy finom volt

2011. márc. 18. 19:30
 27/27 anonim ***** válasza:

az a baj, hogy elhitették az emberekkel, hogy a kenyér káros, és hízlal, pedig ha megnézed, tuti, hogy nem a kenyértől dundibb valaki, hanem attól, hogy nem mozog

másrészt pedig, ne akarjunk már egy régi szokást egy pillanat alatt felülírni, mert manapság ez megy

2012. nov. 21. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!