Ha natúr joghurt, akkor 1,5-ös, vagy sovány? Melyik miért jó, vagy rossz?
Figyelt kérdés
2011. szept. 25. 03:06
1/2 anonim válasza:
egy normál natúr joghurt 3 % zsírral készül. a félzsíros 1,5 %-kal, a sovány joghurt semmennyi zsírt nem tartalmaz.
a sziguróan fogyózok fogyyasztják a két utóbbit, pedig a normálna van a legjobb íze.az ízek vivőanyaga a zsír, igy minél minél kevesebb van a termékbe, annál kevesebb az élvezeti értéke.
2/2 anonim válasza:
Ahogy előttem írta.Sütés-főzésnél nagyon nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!