Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Kanadába tényleg olyan rossz...

Kanadába tényleg olyan rossz hírük van az ott élő magyaroknak?

Figyelt kérdés
Úgy tudom, hogy az ott élő legtöbb magyar csak a jóléti rendszert csapolja meg, és dolgozni nem akar. Ez tényleg igy van? Mennyire előítéletesek a kanadaiak az ott élő magyarokkal szemben?
2009. aug. 30. 22:52
 1/5 anonim válasza:
65%
Szerinted miért akarnak a cigányok pont Kanadába kimenni, és szerinted hányan vannak már ott?
2009. aug. 30. 23:12
 2/5 anonim ***** válasza:
93%
Az én ismerőseim is Kanadában élnek. Ők nem cigányok, dolgoznak rendesen. Én is megyek ki jövő nyáron angolt tanulni, kivéve ha a cigányok miatt bevezeteik a vízumot.
2009. aug. 30. 23:17
 3/5 anonim ***** válasza:
88%
A kanadaiak nagyon érzékenyek a munkanélküliekre, úgy vannak vele, hogy ők adóznak miattuk, és igazuk is van. Emellett nehéz munkavállalási engedélyt kapni, anélkül meg NEM kapsz semmilyen munkát. Munkaviszony nélkül munkanélküli segélyt se kapsz...
2009. aug. 31. 10:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Miért nehéz munkavállalási engedélyt kapni? Mi kell hozzá? Ha valaki nem cigány és dolgozni szeretne kimenni (és ott is akar maradni) annak mennyire nehéz megszerezni a szükséges iratokat? És mennyire nehéz elfogadtatni magad az ott élőkkel ?
2009. aug. 31. 10:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Az, hogy mennyire egyszerű vagy nehéz munkavállalásit kapni, az a kanadai rendszernél teljes mértékben a végzettségedtől függ. Minél több iskolád van és minél jobban beszéled a hivatalos nyelveket, annál nagyobb az esélyed.
2009. szept. 15. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!