LA-ben tényleg ilyen rossz a helyzet?
ott van compton, cribs blood. Nézd meg a blood in blood out.
Nem tudom ha menekülnek, de tiszta szemét és szmog szerintem kb minegyik nagy amerikai városra lehetne mondani, tény hogy nem voltam ott, de amit láttam képeken.
A mexikóiakkal kapcsolatos dolog tuti igaz, sok helyen olvastam már én is, hogy a spanyol már a második nyelv az USÁban, és, hogy vki kinn jobban megtanult spanyolul, mint angolul, stb...
Nagy város, szóval szmog és szemét is biztos van...
az USA-ban mindenütt sok a spanyol ajkú, ahogy itt is írják, lassan hivatalos nyelv lesz a spanyol az Államokban
tehát ez nem újdonság
Azt, hogy LA-ban szmog van, azt mindenki tudja
La iskolapéldája az autók általi környezetszennyezésnek
végül: LA sokmilliós város ahol sokféle ember él, akik bizony szemetelnek stb......
így a klasszikus nagyvárosokból: New York, Chicago, elvágynak az emberek
így amiket a kérdező ír, azok nemhogy igazak, hanem természetesek
Vicces ,hogy sokan mégis hogy majmolják LA-t.
Mondjuk ez szerintem a sok film hatása.
Pedig földrajzi szempontból jó hely lenne.
És San Diego jobb valamivel?
Mondjuk Mexicohoz még közelebb van bár lehet ,hogy a mekák inkább felmennek LA be mint ,hogy San Diegoban maradjanak.
Vagy ott is olyan sokan vannak?
utolsó hozzászóló:
És milyen kint az élet? Engem is nagyon vonz. Még tanulok, de utána nagyon szívesen kimennék hosszabb időre is akár (feltéve, ha ez lehetséges).
Kb mennyi induló tőke kell hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!