Tényleg ennyire rossz most a munka helyzet?
Figyelt kérdés
Ma raktak ki a munkahelyemről és kicsit meg vagyok ijedve mert mindenhol azt hallom h milyen rossz most és h alig van meló.2011. okt. 19. 22:57
2/9 anonim válasza:
Attól is függ azért, hogy mihez értesz.
3/9 anonim válasza:
Engem másfél éve raktak ki a melóhelyemről létszámleépítés miatt, azóta nem sikerült munkahelyet találnom normális angol nyelvtudással , csak az önéletrajzomat küldözgetem.
Illetve munkát találtam mindig alkalmi jelleggel, a kőművessegédtől a kertészkedésig:-).
Ha van lehetőséged, húzz külföldre, én is azt fogom tenni.
4/9 anonim válasza:
Igen sajnos nagyon rossz a helyzet. Pályakezdőként sem találok semmi munkát... Pedig nagyon sok helyre küldözgetem az önéletrajzomat. Hónapok óta ez van.
Így is hatalmas a nyomás rajtam,többször kiborultam,sírtam,hogy miért nem kellek sehova sem,a szüleim még egy lapáttal rátesznek,hogy "csak ülök itthon".
De nem adom fel, előbb-utóbb csak összejön valami.
5/9 anonim válasza:
Én is úgy vagyok, mint az előttem szóló pályakezdő. Szintén apátia, szörnyű, két tárgyalóképes nyelvtudással, diplomával nem kellek sehova. Megyeszékhely.
6/9 anonim válasza:
sajnos én sem kapok sehol munkát, 2 szakmám is van érettségim is, ECDL bizonyítványom, már elegem van abból, hogy itthol ülök és semmi keresetem sincs :S
7/9 Mabukodonozor válasza:
Egy nagyember azt mondta a hamburgersütés nem szégyen hanem egy lehetőség. Így kezdte a Bill-is. Gondolom nem kell bemutatnom.
9/9 orosháza válasza:
nem fizet sokat de jobb mint a semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!