Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért lesz habos az étolaj...

Miért lesz habos az étolaj tojás sütés közben?

Figyelt kérdés
Húsoknál is, de nem annyira. Köszönöm!

2015. nov. 18. 15:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Habos lesz ott a zsír is, ha már többször sütöttél benne, és beöregedett. Azt a zsírt/olajat, amelyik behabosodik, azt már nyugodtan ki is öntheted, nem lesz jó semmire!
2015. nov. 19. 10:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!