Miért lesz habos az étolaj tojás sütés közben?
Figyelt kérdés
Húsoknál is, de nem annyira. Köszönöm!2015. nov. 18. 15:36
1/1 anonim válasza:
Habos lesz ott a zsír is, ha már többször sütöttél benne, és beöregedett. Azt a zsírt/olajat, amelyik behabosodik, azt már nyugodtan ki is öntheted, nem lesz jó semmire!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!