Miért megy tönkre egy sütés után az étolaj (felhabzik, stb.)?
Figyelt kérdés
2007. dec. 26. 23:12
1/3 anonim válasza:
Mert megég benne a morzsa.Gondolom rántott valamit készítettél.Pont annyit készítettél benne,amennyit az olaj kibír.
De inkább cseréld az olajat,mert csúnya dolgokat tud művelni a túl sokszor hevített napraforgó olaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!