Ha paradicsomot teszek egész éjjel az újjamra akkor mi lesz?
Figyelt kérdés
2015. aug. 16. 10:46
4/11 A kérdező kommentje:
Kac kac kac ... Halottam olyat hogy eltörik ez igaz?
2015. aug. 16. 15:43
5/11 anonim válasza:
Ez bizony igaz, hogy a fenébe törne el egy paradicsomtól.
Ha paprikát teszel rá, akkor meg kinő egy hatodik.
7/11 anonim válasza:
Gyulladáscsökkentő hatása van. Általában benőtt körömnél szoktak dumctkötést csinálni vele éjszakára ami szépen leviszi a gyulladást illetve a bört és a körmöt is felpuhítja így másnap könnyebben kilehet vágni a benőtt köröm részt
8/11 anonim válasza:
Én még egész kiskoromban jártam úgy, hogy belültem egy kaktuszba. Sebészeten kiszedték a tüskék nagy részét,de volt egy ami az istenért se akart kijönni. Mondták,hogy rakjunk rá paradicsomos dunszt kötést estére. Reggel már nem volt benne a tüske.. nem rohadtam szét és nem is tört el semmim.
Igen hasznos praktika
:-)
9/11 anonim válasza:
Szerintem ha csontvelőrákod van, és elég nagy a paradicsom, akkor el tudod vele törni az ujjad. Hát, próbáld ki, hátha.
10/11 anonim válasza:
reggelre megrohad a paradicsom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!