Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mihez kezdjek egy vödör...

Mihez kezdjek egy vödör paradicsommal? Kaptam egy vödör paradicsomot, nem szeretném kidobni, de ennyit megenni se tudok. Ötletek?

Figyelt kérdés
2013. szept. 1. 08:17
 1/10 anonim válasza:
100%
Lecso, paradicsom leves, spagetti szosz, sultparadicsom, paradicsomos kaposzta...
2013. szept. 1. 08:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Csináld meg paradicsomlenek, szósznak, főzz vele lecsot.
2013. szept. 1. 08:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Adagokban le lehet fagyasztani és télen mindenféle ételbe felhasználhatod, mint a frisset, csak annyi a fontos, hogy fagyottan tedd a forró ételbe.
2013. szept. 1. 08:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 A kérdező kommentje:
De nincs passzírozóm sem. :-( Az nem kell hozzá?Ha paradicsom szószt csinálnék?
2013. szept. 1. 08:46
 5/10 anonim ***** válasza:
A felsoroltakhoz még jöhet: töltött paprika, ill. rácponty. Egyébként én is azt mondom, adagokban fagyaszd le dupla zacsiban, télen majd "áldod" az eszed, akár egy lecsóhoz, vagy lecsós-szelethez, de egy közönséges tészta-levesbe, hasonlóba is nagyon jól fog jönni! (Én is így teszek, de látom másoknál is bevált gyakorlat!) :)))
2013. szept. 1. 08:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi.A fagyasztás eszembe se jutott!! :-)
2013. szept. 1. 08:54
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig rakok el ilyenkor a mélyhűtőbe jó sokat, télen jól jön szószókba, ételekbe, de aszalni is lehet, kis olaj, só, bors, fokhagyma, oreganó ízesítéssel.
2013. szept. 1. 08:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
51%
Ha lefagyasztod,akkor kiengedes utan mar magaba nem lesz finom,erre figyelj. En paradicsomlet, natur szoszt, pizzakremet, alaplevet, lecsot,ketchupot,paradicsomlekvart csinalnek belole,amit fel lehet hasznalni mas etel alapjaul is kesobb. Most frissen pedig sajtos paradicsomos csirket, paradicsomos kaposztat stb.
2013. szept. 1. 09:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
Nyugodtan fagyaszd le egy fémtálcára téve, ha kőkemények, akkor be lehet zacskózni. Télen amikor kiveszed, a csapból folyó melegvíz alá teszed és már le is jön a héja. ettől kezdve, akár frisset úgy használod bármilyen főtt ételnek.
2013. szept. 1. 12:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha mégis most szeretnéd befőzni, akkor nem fontos a passzírozó.ha kellőképpen megfőtt ,botmixerrel totál sűrűre zúzhatod, tokkal vonóval együtt.( egy itteni kedves válaszoló ajánlotta nemrégiben, és tökéletesen igaza van.)

ennél sűrűbb és teljesértékű szószt nem is lehet kívánni.

Picurka Na-benzoáttal " téliesíteni" is lehet, persze száraz meleg dunsztba téve.

2013. szept. 1. 12:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!