Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Egy éjszakán át nyitva maradt...

Egy éjszakán át nyitva maradt a mélyhűtő ajtó. Honnan lehet tudni, hogy mit kell kidobni?

Figyelt kérdés
2010. márc. 9. 09:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
A mélyhüttö jó sok energiát használt,én semmit nem dobnék ki,csak ha fel engedett valami.
2010. márc. 9. 09:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja,és ha valami fel engedett azt ma meg is fözném akkor ki se kell dobni!
2010. márc. 9. 09:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
ha megfőzöd ételnek, utána újra lefagyasztható! pl. pörkölt, leves stb.
2010. márc. 9. 09:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/14 A kérdező kommentje:

Csak résnyire volt nyitva. Főleg zöldség van benne (kukorica, zöldborsó, zöldbab, meg húsok nyersen.

Ami leginkább kérdés számomra, azok a készételek (pirított máj, paradicsomszószos husi, ilyesmi). Nem tudunk mindent megenni sem egyszerre, és megfőzni sem tudom...

2010. márc. 9. 10:24
 5/14 A kérdező kommentje:

Ja, és akkor most mindenképp le kell engedni?

Egyelőre csak visszacsuktam mérgemben...

(Két kisgyerekkel vagyok itthon és félig betegen, szóval nem éppen főzőcskére vágytam...)

2010. márc. 9. 10:26
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

sztem nem lett semmi baja. de a biztonság kedvéért a készételeket forrald 5-10 percig.


a mélyhűtött cuccokat meg fogd meg: felpuhultak-e. ha csak egy kicsit, épp hogy a széle (velem is fordult már elő ilyen, hog yáramszünet volt éjjel), akkor olyan elkészítési formát válassz, amiben sokáig nagy hőfokon főhet. így tuti semmi baja nem lesz.

ha viszont folyósra felengedett, azt már nem szabad visszafagyasztani.

2010. márc. 9. 11:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/14 A kérdező kommentje:
Sajnos a csirkemellek "lötyögősek", még mindig, pedig pár órája hogy becsuktam az ajtót... :o(
2010. márc. 9. 11:09
 8/14 A kérdező kommentje:
Ha azokból csinálnék sült husikockákat (mondjuk mézes-mustáros), azt visszafagyaszthatom?
2010. márc. 9. 11:12
 9/14 anonim ***** válasza:

Szia! igen, ha jól átsütöd a húsokat, készételként újra fagyaszthatod.ha a zöldségeid is kiolvadtak, azokból főzz főzeléket, de ki ne dobd.

sajnos nem kis meló, én is jártam már így. muszáj volt kiolvasztani, ,mert iszonyú vastag zúzmara keletkezett.

forró vízzel telt edénnyel gyorsíthatod a leolvadást.

ami pedig még fagyos, vastagon csomagold be újságpapírba

tedd egy lavórba és takard le, tedd be a kádba. egymást is hűtik.

üdv és kitartást !

2010. márc. 9. 11:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/14 A kérdező kommentje:

Úgy gondoltam, kiteszem a cuccokat az erkélyre, hiszen elég hideg van kint is, 2 fok max...

Egy kérdés már csak, hogy hova follyon a víz, mert a fagyasztó alatt a hűtőszekrény van...

Hogy lehet felfogni legjobban a lefolyó vizet?

Köszi!

2010. márc. 9. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!