Egy éjszakán át nyitva maradt a mélyhűtő ajtó. Honnan lehet tudni, hogy mit kell kidobni?
Köszönöm a hasznos tanácsokat, úgy tűnt, nagyon lassan olvad, mígnem egy hatalmas robajjal lezuhantak a jégtáblák, sajnos eltörték a műanyagtálat, amit még alá tettem a csöpögőnyílásnak (mert hogy olyan is van... :o)
Most már a visszafagyasztásnál tartok...
:-DD
Jó, hogy kiírtad a kérdést, sokat tanultam a válaszokból!
Anyum múltkor így járt, derelye volt bent 3féle, amiket rögtön megfőzött. Nem lett semmi baja, de visszafagyasztani már nem lehetett volna. Hú de jóllaktunk :D
tapasztalt hűtőleengedő vagyok :)
ha megcsinálod a mézes-mustáros husit, nyugodtan lefagyaszthatod. lehet, hogy most sok meló, de legközelebb csak melegítened kell... jól szokott ez jönni :)
én a hűtőt úgy olvasztom le, hogy egy parafalábasalátétre teszek egy lábas forró vizet, beteszem a mélyhűtőbe, és rácsukorm az az ajtót. a gőz gyorsan dolgozik. a forró víz kb. 15-20 perc alatt kihűl. addig cserélem, míg a jég le nem jött. kézzel is rá lehet segíteni.
a víz felfogására lábast, műanyag edényt beteszek. a mélyhűtő alatt nekem van egy tálcaszerűség egy műanyag dugóval. azt kihúzom, és egyenesen az edénybe folyik a víz. az egész hűtőleengedés, kitakarítás nem több, mint 1 óra. utána alaposan szárazra törlöm, kicsit hagyom szellőzni, majd működhet is újra.
praktikus, ha a takarításakor el is tolod, és alatta is felmosol (az esetlegesen kifolyó víz és a kosz miatt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!