Temesváriné Vágó Jut kérdése:
Milyen paradicsomból, és hogy kell késziteni a száritott paradicsomot? és mire mikor használjuk?
Figyelt kérdés
2013. aug. 23. 20:05
1/1 anonim válasza:
Lucullusból a legjobb, vagy hasonló alacsonyabb víztartalmú fajtákból érdemes. Száríthatod sütőben is, de az nagyon energiaigényes, olcsóbb napon.
Rengeteg ételbe passzol, például tészták szószához, szendvicsekre, húsok mellé - nagyon fincsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!