Sokan miért tartják lehetetlennek hogy heti 3-4 ezer ft-ból meg lehet oldani az étkezést?
+9: Jó kis lista... Én most nem írok sajátot, de én is tudnék írni egész jót, amiben se étolaj, se bolti csirke, se bolti tojás nem lenne, azokhoz nem nyúlok. De pénzszűkében s az átlagember táplálkozásához képest tényleg nem rossz lista, bár a legtöbbünk ezt már nyomornak élné meg, hiába jönnek ki belőle normális ételek, azért nem így eszünk, most pl. kell dinnye (alma ilyenkor? drága és régi) meg pl. nekem zöldségek, a hagyma és a répa valahogy nem elég...
Nálam tojás, kókuszzsír, sokféle zöldség és némi olajos mag szerepelne. Napi 5-600-ból remekül meglennék, leszámítva, hogy kicsit szokatlan lenne az édességeim nélkül (amikre semmi szükségem, csak buta, régi és finom szokás). Most sem költök sokkal többet ételre, nem kell.
Az étkezések száma irreleváns a költség szempontjából, de 1800-2000 kcal nekem elég kevés két étkezésre (azért menni szokott, csak nagyon közel kell lenniük egymáshoz). De kinek hogy tetszik, a költségeken ez semmit sem változtat.
#12, csak egy példa volt azokból az időkből, amikor 2 felnőttre főztem havi 20 ezerből (2010-2011)...most heti szinten költök ennyit, pedig spórolni kellene
amúgy te miket eszel? kíváncsi lennék a listádra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!