Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi az étel textúrája?

Mi az étel textúrája?

Figyelt kérdés

Már több helyen is olvastam ezt a kifejezést, legalábbis ételre használták a textúra szót. Pl. Itt is, GYK-n az egyik válaszban olvastam iylet, hogy a válaszoló a textúrája miatt nem kedveli a zöldborsófőzeléket.


Gúgli nekem nemigen hozott ki magyarázatot, hogy mégis mi a fene lehet ez a kifejezés, úgyhogy ide tettem fel a kérdést



2015. ápr. 1. 22:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Itt: szerkezete. A kérdéses válaszban lehet pl. azért nem kedveli, mert a textúrája nem sima, hanem darabos.

Ilyesféle lehet a textúra: bársonyos, sima, darabos, selymes, homogén stb.

2015. ápr. 1. 23:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Az àllaga. Pl zselès, vagy hìg, vagy homogèn, stb.
2015. ápr. 1. 23:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
értem. köszi a válaszokat
2015. ápr. 2. 00:08

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!