Mikor van jól megsütve a fasírt?
Figyelt kérdés
forróvolt mikor kivettem a fritőzből olajból.2015. márc. 22. 16:43
1/3 anonim válasza:
Akkor van jól megsütve, amikor a közepe már nem rózsaszín és nem nyers hús színű.
De ha fagyasztott, zacskós akkor azt meg úgyis elősütötték már és ha forró volt kívül-belül, akkor már jó.
2/3 anonim válasza:
Én nem fritőzben sütöm, hanem serpenyőben, de gyakran forgatom, és olyankor mindig megszúrkálom. Ha már nem jön belőle semennyi nedv, akkor már jó szokott lenni.De azért a biztonság kedvéért mindig félbevágok egyet, és meggyőződöm róla, hogy valóban teljesen ársült-e, és nyilván meg is kóstolom. (bár nem szabadna így nassolgatnom ):D
3/3 anonim válasza:
Ez azért eléggé egyéni ízlés kérdése... Sokan úgy szeretik, ha a belseje épp csak átsült, és kívül se túl sötét...
Én meg úgy szeretem, ha ropogósra van már sütve,szóval ha kemény kérge van és minél kevesebb puha bele... Épp ezért nagyon mini fasírtokat szoktam gyúrni... Egy barátnőm meg úgy szereti, ha óriásiak, és éppcsak át vannak sütve, alig ropogósak...
Hát tapasztald ki a saját és családod ízlése szerint...!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!