Ha 5órát kint állt a konyhába, ebben a nagy melegben, az őzgerincbe sütött fasírt, akkor az még jó vagy kuka?
Figyelt kérdés
2014. júl. 5. 17:47
1/2 anonim válasza:
A fasirtot régen azért sütötték elöszeretettel útravalónak, mert hütés nélkül is eláll napokig anélkül, hogy megromlana.
2/2 anonim válasza:
Teljesen jó az, ha átsütötted rendesen, akkor semmi baja.
melegben sem murran meg pár óra alatt a jó fűszeres. jól megsütött hús. a maradékot azért tedd hűtőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!