Miből készül a fagyasztott baromfi fasírt?
A hús javát leszedik, a maradékot beteszik a szelektorba, ami minden még hasznosítható cafatot leszed és csak a csont marad. Aztán ezt ledarálják bőrrel együtt, adnak hozzá ezt-azt és máris kész!
Összetevők
Ivóvíz, Baromfi hús (21%), Búzaliszt, Panírmorzsa (búzaliszt, víz, só, élesztő), Tépett kenyér (búzaliszt, víz, só, élesztő), Panírpor (búzaliszt, só, sűrítőanyag: E412), Baromfibőr, Növényi olaj, Étkezési só, Szójarost, Sűrítőanyag: E412, Szójafehérje izolátum, Fűszerek, Ízfokozó: E621, Fűszerkivonatok, Szójafehérje, Sűrítőanyagok: E466, E407, E410, E415), Nitrites só (étkezési só, tartósítószer: E250)
Kicsit érthetőbben:
A hús javát leszedik, ez kerül a "színhús" ételekbe, vagy a konyhákra.
A maradék húsos csontot beteszik a szelektorba, ami minden még hasznosítható cafatot leszed és csak a csont marad. A csontot másképp hasznosítják (csont liszt).
Szelektált cafatokat ledarálják a bőrrel együtt, adnak hozzá ezt-azt és máris kész!
http://www.youtube.com/watch?v=FEMbWn6ClxM
Érdemes megfigyelni, mennyire undorodnak tőle a gyerekek, és miután átmegy egy kis átalakuláson, mindegyik probléma nélkül megenné, annak ellenére, hogy a szemük láttára készült el, látták, miből van...
Szegény Jamie, sokkot kapott az eredménytől, de végül is tanulságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!