Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért undorodom attól, ha...

Miért undorodom attól, ha eszik valaki?

Figyelt kérdés

Vagyis eddig azt vettem észre, hogy apukám (van rajta bőven-de olyan sörhas...:DD)evésétől lesz undorom,ideges leszek, és megfogadom, hogy én aznap már nem fogok enni-ami persze lehetetlen xD- de azért kevesebb megy le a torkomon. Habzsol, baromi gyorsan felfalja a kaját, (2 bátyja van-lehet, hogy ez kiskoráról megmaradt..?), ha az ember meg szól neki, akkor lebassza, hogy úgy eszik, ahogy akar. Szóval ő amolyan ordibálós típus -.- Még egyik osztálytársamnál (csaj) figyeltem meg, hogy kb ugyanezt az érzést váltja ki belőlem- rajta is van rendesen plusz kiló, és zabál, falja a kaját.

Én szerintem egész normálisan/átlagosan eszek, ha nem vagyok farkaséhes, illetve ha nem egyedül vagyok. Sajnos rajtam is van plusz kg-ezzel lehet összefüggésben?

L17

2015. márc. 23. 20:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert mint írod, rajtad is van felesleg. Így, amikor őket utálod, akkor valójában a saját "feleslegedet" utálod tudat alatt.
2015. márc. 23. 20:30
 2/6 A kérdező kommentje:

172 cm vagyok 73 kg, és mindenki azt mondja, hogy izmos vagyok- na, persze azért szerintem "eléggé" az vagyok, csak én baromira sok felesleget érzek magamon.

Tehát a fogyás volna a probléma megoldása?

2015. márc. 23. 23:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem az lehet a gond, hogy amikor őket nézed evés közben, a lelked mélyén attól rettegsz hogy te is hasonló látványt nyújtasz evés közben? Szerintem is összefüggésben lehet ez azzal, hogy ők is túlsúlyosak, és mivel te is az vagy, és nem érzed jól magad a bőrödben ettől, a saját magad elleni ellenszenvet rájuk vetíted ki.

Ismerős ez az érzés egyébként, bár rajtam másként jön ki. Sajnos van rajtam felesleges, és bár én másoktól nem undorodom, személy szerint én nem szívesen eszem mások előtt, valahogy zavar.

Úgy gondolom, esetedben nem a fogyás az első cél (bár az is, hogyha nem érzed így jól magad), hanem az, hogy megváltoztasd a gondolkodásmódodat. Hiába fogysz le, a többieket emiatt a belső undor miatt nem fogod elfogadni, és ez szerintem így nincs rendjén.

2015. márc. 24. 11:04
 4/6 anonim ***** válasza:
31%
"Miért undorodom attól, ha eszik valaki?" Mert azt hiszed jogod van undorodni, mert te egy "felsöbbrendü" lény vagy. Ebböl kellene kigyogyulnod!
2015. márc. 24. 12:15
 5/6 anonim ***** válasza:
50%
Egyetértek az utolsóval. Nincs más gondod, mint ilyen hülyeségekkel foglalkozni? És igaza van édesapádnak, mindenki úgy eszik, ahogy akar. Ha nem tetszik, menj odébb.
2015. márc. 24. 12:57
 6/6 A kérdező kommentje:

4-es

Hidd el, nem önszántamból érzek így. Biztosan te is undorodsz valamitől- pl. kígyóktól elég sok ember undorodik.

És nem érzem magam felsőbbrendű lénynek e miatt, inkább magamat utálom.

A normális választ adóknak pedig köszönöm.

2015. márc. 24. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!