Beteg vagyok, le vagyok gyengülve, ennem kellene valamit, de alig akar lemenni az étel a torkomon. Mit ajánlotok, mit próbáljak meg megenni?
Figyelt kérdés
Eddig lenyomtam egy fél kávéscsészényi görög joghurtot szilva lekvárral. Aztán még eszegettem egy pár falat barna, magvas kenyeret.
Két féle antibiotikumot szedek, szerintem még ennem kellene.
A tegnapi étkem is joghurt volt lekvárral, aztán késő délután ettem zöldség levest, meg este egy banánt.
2015. márc. 21. 08:23
1/4 anonim válasza:
Nekem ilyenkor a levesek esnek legjobban, csirkeleves, pulykaleves, és narancsot faltam, de volt amikor a fokhagymás-sós-vajas piritóst kívántam meg, vagy tejbegrízt.
2/4 anonim válasza:
Megpróbálhatnál gyömbéres vizet vagy limonádét inni, friss gyömbérrel.
3/4 anonim válasza:
Az antibiotikum kipusztítja a hasznos bélflórát, szóval könnyű ételeket, sok folyadékot kell innod és élőflórás joghurtot, kefírt enni.
Fokhagymát és erős, fűszeres vagy nehéz ételeket nem ajánlom.
4/4 Márciuska válasza:
Joghurt, kefír, pirítós, vagy ha a pirítós bántja a torkod, akkor kenyérbél. Vagy ehetsz puha kenyeret tejjel vagy tejbe, kakaóba, tejeskávéba mártogatva (kalácsot is mártogathatsz így). Tejfölös kenyér se rossz, vagy krémsajtos kenyér. A gyümölcsfélék is jók, banán, alma, aszalt gyümölcs is. Én ilyenkor kívánni szoktam a jó forró zöldség- vagy húslevest is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!