Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mennyien vannak rajtam kívül,...

Mennyien vannak rajtam kívül, akik rajonganak a csokiért?

Figyelt kérdés
És melyik a kedvenc csokitok?

2015. márc. 18. 17:49
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
hát csak az olcsóféle fajtára van zsetonom, de abból is csak a sötétet veszem
2015. márc. 18. 17:59
 2/10 anonim ***** válasza:
66%
Osztom az első válaszoló véleményét :D fekete csoki a jó csoki. Abban érződik a kakaó igazán....mmmmm *-* ^.^
2015. márc. 18. 18:17
 3/10 anonim válasza:
100%
hmm. Nagyon szeretem a csokit. Szoktam házilag készíteni, de a Heidi vagy a Kandia fölülmúlhatatlam. De az olcsóbbak között is van nagyon jó, főleg a kokuszosok.
2015. márc. 18. 18:24
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is. Sport szelet és étcsoki a kedvencem, de a legtöbb csokit szeretem :D
2015. márc. 18. 18:31
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Jelen.

Bármelyik, bár pénzszűke miatt olcsót veszek. Az ünnepek viszont imádatosak, mindenki csokit ajándékoz nekem (bár rám is fér, 168/46 :/ )

2015. márc. 18. 18:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Sokan.
2015. márc. 18. 18:34
 7/10 anonim ***** válasza:
70%
Minden csoki jöhet, tejcsoki, 70%-os, akármilyen ami minőségi. Milka az alap(amit egyébként legtöbbet eszek, mert olcsó és finom is egyben), ennél lejjebb már csak azok az étbevonós szemetek vannak, amikért nem adok ki pénzt, mert kukában végezné. Igazán csúcs kategóriás csokit viszont itt M.O-n még nem ettem, csak amikor Ausztriában voltam. Ott még a legolcsóbb csokin is érezhető volt, hogy nem a rossz minőséget kapják.(persze itthon is vannak nagyon jó csokik, csak nem a hazai átlag fizetéshez mérten lettek beárazva)
2015. márc. 18. 19:11
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szeretem a csokit. Amit szoktam venni az a Lindt, amihez ritkán jutok hozzá, de nagyon szeretem az a svájci Läderach. Akkor szoktunk csak venni ill. hozni ha Svájcba megyünk.
2015. márc. 18. 20:37
 9/10 Veru10 ***** válasza:
100%

Jelen egy csoki szerető!

Kedvenceim:Milka Bubble,Milka Mogyorós,Milka natúr

2015. ápr. 12. 10:28
 10/10 anonim ***** válasza:
En annyira nem vagyok oda a csokiert.
2015. máj. 9. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!