Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Van még valaki rajtam kívül,...

Van még valaki rajtam kívül, aki nem él-hal a csokiért? Sőt, ha ebbe a melegbe ennem kellene büntetésnek érezném.

Figyelt kérdés
Mindenhol azt hallom és olvasom, hogy milyen nehéz megállni csoki és édességek nélkül... hát érdekes... én hónapokig elvagyok minden édesség nélkül, akkor is csak azért eszek mert pont ott van, nem mert kívánom.
2009. júl. 14. 19:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
én nem szeretem a csokit :)
2009. júl. 14. 19:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem a mamám(anya felőli) és apukám utálják az édességet! szóval nem vagy egyedül! én sajna ezt nem örököltem :D Bár én ilyen meleg időben semmit nem szoktam enni, énnekem ilyenkor bármilyen kaja büntetés lenne! de a fagyit imádom :D mármint nagy melegbe azt se de így most nagyon jól esik :) (épp azt eszem:D)
2009. júl. 14. 19:38
 3/7 anonim válasza:
100%

Hát ha választani lehet, akkor inkább egy szelet hús, mint egy szelet csoki.

Van egy kolléganőm, azzal mindig megegyezünk, ha úgy lesz elcseréljük az én sütimet az ő husijára.

2009. júl. 14. 19:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi szándékosan kerüljük az édességet. Mindettől függetlenül szívünk egészsége érdekében naponta elfogyasztunk a férjemmel kb. 2 dkg. étcsokoládét orvosi javaslatra. De minden más csokoládét kerülünk, még a szaloncukrot is kidobjuk karácsony után. Ha pedig ajándékba kapjuk, tovább adjuk. Édesség iránti igényünket bőven fedezik a gyümölcsök télen-nyáron.
2009. júl. 14. 19:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Kizárólag étcsokit fogyasztok azt is kb.havonta két harapást!
2009. júl. 15. 08:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szeretem a csokoládét, sőt alapvetően az édes ízt. Néha eszem étcsokoládét, süteményből a sósakat. Többre értékelek egy szelet húst, vagy sajtot, mint akármilyen tortát. Éppen fogyózok, semmiféle édesség nem hiányzik, egy rántott csirkecomb viszont annál inkább.
2009. júl. 15. 10:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem a csokit, sem az édeset, semmilyen formában :)
2010. jan. 27. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!