Vannak fura étkezési szokásaitok? Szokatlan ételtársítás, ízlés?
Nekem:
vajas, vegetás kifli
ketchupos kenyér
mustáros kenyér
ecetes ubi paradicsomszósszal
ecetes ubi mustárral
citromot úgy enni, mintha narancs volna
kifli tejbe áztatva
kifli kakaóba áztatva
túró rudi kifliben
nem tudom, fura-e, de alsóban, mivel sosem volt kiskanalunk, a vaníliás krémtúrót ettük úgy, hogy kiflivel mártogattuk a dobozból, imádom a mai napig.
Szintén napközis csökevény nálam a fonott kalács szőlővel.
És a nagyapám ette a tejfölös bableest úgy, hogy beleszelt jó fél fej lilahagymát egy tányér forró levesbe, ez tőle maradt rám :)
Tyúkhúslevebe mindig facsarok friss citromlevet;
a paradicsomlevest joghurttal és tojás sárgájával sűrítem és sósan fogyasztjuk;
a spenótot rizzsel és joghurttal esszük.
-Nem az enyém, de a NUTELLÁS VIRSLI! Te atya ég, belegondolok és elfog a hányinger :D Pedig van pár ismerősöm, aki szereti/szerette így.
-Nagymamám: cseresznye kenyérrel.
-Nem tudom mennyire számít furcsának, de én apukámtól "örököltem" azt, hogy rakott káposztát kb még sosem ettem piros arany nélkül.
1,Tojásrántotta ketchup-al.
2,Üveges mustár nagykanállal, csak magába.
3, Mini mozzarella sajt, agyon sózott vízbe mártogatva.
:)
Gyerekkorom kedvence volt a cukros zsíroskenyér.Praktikus is volt, mert nem szóródott le a cukor :)
Öcsém kedvence volt mákostészta egy kis vegetával megszórva:)
Az én étkezési szokásaimba talán az a legfurcsább hogy a paradicsomot ha kenyér vagy szalonna-kolbász mellé eszem cikkekre vágva akkor nem sózom hanem cukrozom.
Meg amit nagyon szeretek bár nem tudom szokatlan-e az a sárgarépa és alma lereszelve és mézzel össze keverve. Bár ez régen volt finom a saját kertből lévő friss ropogós édes sárgarépával, a mai boltban kapható megfásult ízetlen répából nem.
Ja és a lencsefőzeléket cukorral és citromlével ízesítem.
Amit nem én eszek de "kiveri a biztosítékot":
- bolognai tejföllel
- pizza majonézzel
- ketchupos kenyér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!