Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Vannak fura étkezési szokásait...

Vannak fura étkezési szokásaitok? Szokatlan ételtársítás, ízlés?

Figyelt kérdés

Nekem:

vajas, vegetás kifli

ketchupos kenyér

mustáros kenyér

ecetes ubi paradicsomszósszal

ecetes ubi mustárral

citromot úgy enni, mintha narancs volna

kifli tejbe áztatva

kifli kakaóba áztatva

túró rudi kifliben

2015. márc. 28. 10:26
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
81%

"Nővérem exééknél az egész család cukrosan ette a tejfölöstésztát. "

Miért, máshol hogy egyik? :D Amúgy mi szoktuk rakni rá egy kis túrót is a tejföl meg a cukor mellé.

2015. ápr. 2. 14:25
 32/46 anonim ***** válasza:
83%
Mi az a tejfölöstészta?
2015. ápr. 2. 16:24
 33/46 anonim ***** válasza:
38%
Kifőtt tészta (mácsik) és raksz rá fejföld (meg túrót) és ízlés szerint kristálycukor. Legalábbis mi ezt hívjuk ennek :D
2015. ápr. 2. 20:56
 34/46 anonim ***** válasza:
76%
Csak azért, mert a mi régiónkban mindenki sósan eszi. Nnna most lepődtem meg. .. A fele azt sem tudja hogy mi is az a tejfölöstészta, a másik fele meg elve cukrosan eszi :-D
2015. ápr. 3. 10:51
 35/46 anonim ***** válasza:
80%
Nálunk eszik ígyis-úgyis, mikor mire van gusztus :) Sósan túróval, tejföllel és pirított szalonnával, vagy túró, tejföl és cukor :) mindenhogy finom :)
2015. ápr. 3. 11:22
 36/46 anonim ***** válasza:
75%
Na igen, a sós verziót és is szalonnával együtt ismerem, de annak van valami igazi neve is, nem annyi, hogy tejfölös tészta :D Túrós csusza azt hiszem.
2015. ápr. 3. 19:35
 37/46 anonim ***** válasza:
66%

Túros tészta cukorral, szalonnával, és fahéjjal.

Asszony és a lányaim csak így eszik meg, én szalonna nélkül.

2015. máj. 18. 09:43
 38/46 anonim ***** válasza:
75%
Görögdinnye,fasírttal,rántotthússal,pörkölttel.Pörkölt ugyanúgy befőttel. Ismerek olyat aki a bundáskenyeret lekvárral eszi,és olyat is aki a paprikát megcukrozza kenyéren.
2015. máj. 18. 12:38
 39/46 anonim ***** válasza:
76%

Az édes bundáskenyér teljesen alap étel a franciáknál például: pain perdunek hívják, azt eszik reggelire. Fahéj, porcukor, gyümölcsök.

Én mustárfüggő vagyok, meglepő olvasni, hogy még sokan mások is.

2015. máj. 19. 11:00
 40/46 anonim ***** válasza:
75%

Be ne haljon a "topik", írok még párat, talán nem olyan nagyon furcsák, de most már a jobbakból kifogytam :D

- Rizs kecsappal

- Kolbász kecsappal... de az a jófajta, nagyon száraz, csípős. Szerintem hihetetlen mód nem illik hozzá :D

- Olajos konzerv hal, behűtve. Igazából én mindig szobahőmérsékleten ettem, meg mindenki más akit ismerek, egy ember van aki hűtőbe teszi és melegen nem hajlandó megenni.

2015. máj. 19. 11:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!