Vajon miért finomabb az olvasztott csoki a szilárdnál?
Figyelt kérdés
Nem tudom, mindenki így van-e vele, de az ismerőseim között többen is, és nekem is sokkal jobban ízlik az olvasztott csoki. Ennek mi lehet a magyarázata?2014. jan. 16. 18:00
1/4 anonim válasza:
Bocsánat a kérdésedre nem tudom a választ,de én is így vagyok vele! :) Eddig azt hittem én vagyok ilyen fura ízlésű,de ezek szerint nem. :)
2/4 anonim válasza:
Melegen jobban párolognak az illatok meg az aromák meg ha meg van olvasztva szétterül a nyelveden és még tapadós is. Ezek miatt adja ki jobban az ízeket.
3/4 anonim válasza:
Melegen intenzívebbek az ízek. Nekem speciel a rántott hús is, meg a rakott krumpli is finomabb melegen, szóval szerintem ez minden kajára érvényes :D Jobban átjönnek ilyenkor ízek.
4/4 anonim válasza:
Nekem is! Palacsintába most olvasztottam tejcsokit, mert nem volt itthon nutella = elég jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!