Hogyan (miből) csináljam olvasztott csokiból a mázt, hogy ne olvadjon el a kezünkben?
Figyelt kérdés
Valódi étcsokiból szoktam, kevés olajjal vagy vajjal összeolvasztani, de pl ha islerre teszem, mindig azonnal felolvad a kezünkben és maszatol. Lehet hogy tortabevonóból kellene (bár azt nem nagyon szeretem használni)? Vagy olaj és vaj nélkül? De zsiradék nélkül meg nem lehet szépen elkenni...2013. dec. 21. 16:39
2/3 A kérdező kommentje:
Most ez komoly?
2013. dec. 21. 19:09
3/3 anonim válasza:
Persze, hogy komoly. Ne sokat, csak egy kávéskanálnyit, meglátod nem fog maszatolódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!