Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan (miből) csináljam...

Hogyan (miből) csináljam olvasztott csokiból a mázt, hogy ne olvadjon el a kezünkben?

Figyelt kérdés
Valódi étcsokiból szoktam, kevés olajjal vagy vajjal összeolvasztani, de pl ha islerre teszem, mindig azonnal felolvad a kezünkben és maszatol. Lehet hogy tortabevonóból kellene (bár azt nem nagyon szeretem használni)? Vagy olaj és vaj nélkül? De zsiradék nélkül meg nem lehet szépen elkenni...
2013. dec. 21. 16:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Tegyél bele egy kis zselatint!
2013. dec. 21. 16:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Most ez komoly?
2013. dec. 21. 19:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Persze, hogy komoly. Ne sokat, csak egy kávéskanálnyit, meglátod nem fog maszatolódni.
2013. dec. 22. 04:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!