Hogyan lehet az olvasztott csokit olyan szépen elkenni a sütin?
Figyelt kérdés
Mivel szoktátok ti ?2013. nov. 8. 18:03
1/9 anonim válasza:
Cukrászkellékeseknél, de némelyik nagyobb élelmiszerboltban is kapható ilyen lap, aminek mindkét végén "fogak" vannak, hullámfésű a neve.
(Te vagy a mézes-sütis, ugye? ;)
2/9 A kérdező kommentje:
Nekem nincs olyanom :( Nem . Milyen mézes sütis ? Én zserbót csinálok .
2013. nov. 8. 18:18
3/9 anonim válasza:
100 g csokit olvasszal fel 4 kanal olajjal es utana az szepen folyni fog es eltudod kenni egy egyszeru kessel is.
4/9 anonim válasza:
vizes késsel, vagy avval a lapos fakanállal
5/9 anonim válasza:
Úgy rémlik itt olvastam, hogy a süti közepére kell önteni a csokit, és körkörösen dönten addig, amíg mindenhová szét nem folyik egyenletesen.
6/9 anonim válasza:
Ha elég híg, akkor magától is elterül a tészta tetején, ha óvatosan döntögeted a tepsit/tálcát. Szétkenéshez jobb híján a fém tortalapát is jó, ha más eszközöd nincs hozzá.
7/9 anonim válasza:
Ne hallgass 4re. Soha ne érj csokihoz vizes késsel, mert a víz összerántja a csokit és lesz olyan ocsmány a süti tetején h csak no.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat .
2013. nov. 8. 19:41
9/9 anonim válasza:
Furcsa, nekem még sosem lett olyan ocsmány hogy csak na, pedig mindig langyos vizes késsel simítom el.
De ha te mondod, akkor biztos úgy van, és legyen igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!