Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lehet az olvasztott...

Hogyan lehet az olvasztott csokit olyan szépen elkenni a sütin?

Figyelt kérdés
Mivel szoktátok ti ?
2013. nov. 8. 18:03
 1/9 anonim ***** válasza:

Cukrászkellékeseknél, de némelyik nagyobb élelmiszerboltban is kapható ilyen lap, aminek mindkét végén "fogak" vannak, hullámfésű a neve.

(Te vagy a mézes-sütis, ugye? ;)

2013. nov. 8. 18:07
 2/9 A kérdező kommentje:
Nekem nincs olyanom :( Nem . Milyen mézes sütis ? Én zserbót csinálok .
2013. nov. 8. 18:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100 g csokit olvasszal fel 4 kanal olajjal es utana az szepen folyni fog es eltudod kenni egy egyszeru kessel is.
2013. nov. 8. 18:22
 4/9 anonim ***** válasza:
vizes késsel, vagy avval a lapos fakanállal
2013. nov. 8. 18:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Úgy rémlik itt olvastam, hogy a süti közepére kell önteni a csokit, és körkörösen dönten addig, amíg mindenhová szét nem folyik egyenletesen.
2013. nov. 8. 18:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha elég híg, akkor magától is elterül a tészta tetején, ha óvatosan döntögeted a tepsit/tálcát. Szétkenéshez jobb híján a fém tortalapát is jó, ha más eszközöd nincs hozzá.
2013. nov. 8. 18:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne hallgass 4re. Soha ne érj csokihoz vizes késsel, mert a víz összerántja a csokit és lesz olyan ocsmány a süti tetején h csak no.
2013. nov. 8. 19:02
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat .
2013. nov. 8. 19:41
 9/9 anonim ***** válasza:

Furcsa, nekem még sosem lett olyan ocsmány hogy csak na, pedig mindig langyos vizes késsel simítom el.

De ha te mondod, akkor biztos úgy van, és legyen igazad.

2013. nov. 8. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!