Vannak fura étkezési szokásaitok? Szokatlan ételtársítás, ízlés?
Nekem:
vajas, vegetás kifli
ketchupos kenyér
mustáros kenyér
ecetes ubi paradicsomszósszal
ecetes ubi mustárral
citromot úgy enni, mintha narancs volna
kifli tejbe áztatva
kifli kakaóba áztatva
túró rudi kifliben
-ropi tejszinhabbal
-minden fott etel tejfollel, es voroshagyma salataval
-kukoricakonzervbol 3 a napi adagom :)
Néha, mikor anya rántott húst vagy olyan bolti ripproppokat csinál és van itthon zsömle, akkor a zsömlét megkenem majonézzel és belerakom a húst és úgy eszem, közbe eszek hozzá csemegeuborkát mustárral :"D
Meg régebben valamiért nagyon szerettem a teavajat, mondjuk még mindig, de nem nem annyira, ugyanis régebben volt, hogy magába elkezdtem kanalazni a teavajat XD Most még a gondolatától is kiráz a hideg, hogy hogy tudtam azt úgy megenni :"D
Meg van egy osztálytársam, aki valahonnan vidékről származik és ők a falujában tejföllel eszik a szilvalekváros kenyeret. Én egyszer megkóstoltam, de öklendezni kezdtem tőle..
Ja meg néha csinálunk a túrógombóchoz cukros tejfölt, hogy abba mártogassuk a gombócot. Na és miattam mindig egy egész bödönnyi tejfölt el kell használni, mert én a cukros tejfölt magába eszem mindig kétpofára XD
17L
Nem tudom mennyire számítanak furának, de:
-majonézes kenyér
-sós pálcika tejfölbe mártogatva, de úgy, hogy a tejfölt megsózom + a pálcika zacskójából belerázom az arról leesett sót és pálcika-darabkákat
-cukros zsíroskenyér, de csak nagymamámnál ettem kiskoromban
-nyers kelt tészta
-cukros-kakaós spagetti (mondjuk ezt szintén csak nagymamámnál, meg nem nem mondanám, hogy valaha is szerettem volna)
Talán ennyi, de igazából ezeket vagy nagyon ritkán eszem, vagy inkább csak gyerekkoromban ettem.
tejszínhab kakaóporral
sós chips majonézzel vagy tejföllel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!