Joghurt UHT tejből?
Látszik, hogy elfogytak az érvek, ha egy no commentnél többre már nem telik. :)
Tehát akkor lezárhatjuk a témát, hogy teljesen alkalmas az UHT tej joghurtnak.
Nem szÍvem, nem fogytak el, de nem fárasztom tovább magam
laikusok kedvéért.Felőlem abból kutyultok joghurtot, amiből akartok.
További szép napot :D
Joghurt meg az aludttej, azért tartozik egy kategóriába mert mind a kettö erjed. Az egyik néhány nap a másik néhány óra. A külömbség csak a magsabb hökezelés meg a joghurkultúra adagolása. De a procedura egy, az erjedés.
A kultúra nem csodaszer, nem csinál lehetetlenböl lehetöt, csak a fajának megfelelöen, ezesetben joghurtot, amennyiben a nyersanyag arra képes.
Itt meg kellene jegyezni valami fontossat:
A tejipar a tartósitás céljábol le kell, hogy állitson több termászeti adotságot, tulajdonságot a tejbem. Igy felhasználása le van szükítve, és nem használható mindenre mit a friss tej.
Azonkívül, a tejipar gyárthatná a tejtermékeket amik a boltok polcán menne tönkre, mert te magad sok mindent elkészítenél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!