Mennyi joghurt készül el 1liter tejből, és két pohár natúr joghurtból?
Figyelt kérdés
Aki már próbált házilag joghurtot készíteni, annak sikerült? Egy nap állás után tényleg joghurt lesz a lehűtött felforralt tejből?2011. márc. 14. 15:34
1/3 anonim válasza:
Szia!
Én már készitettem házilag de természetesem házi tejböl.
Még meleg volt a tej amikor hozzá kevertem a natur joghurtot.Letakartam és meleg helyen hagytam"dolgozni".Már régen volt de szerintem 1-2 napig biztos hagytam állni.De megérte mert nagyon finom volt!
Sok sikert a kisérletezéshez neked is!
További szép napot kívánok neked...
2/3 anonim válasza:
Élőflórás natúr joghurtot használj, és nem kell napokig állni hagyni ha meleg helyre teszed. Én általában este szoktam készíteni, és a konvektor mellé teszem állni. Reggelre már szépen besűrűsödik, és kész is.
3/3 A kérdező kommentje:
1,5 % tejjel készítettem, és a kedvenc natúr joghurtomat raktam bele.
Nagyon finom lett. :) Pedig se a házilag készült tejfölt, se a házi túrót nem szeretem, úgyhogy nagyon boldog vagyok, hogy végre valamit házilag is készíthetek magamnak, és ízlik is.
2011. márc. 19. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!