Paprikakrémleves: milyen levesbetét?
A segítségeteket kérném.
Paprikakrémlevesbe milyen levesbetétet lehet adni pirított kenyéren, sajton, levesgyöngyön kivül, ami valamennyire nem hétköznapos!
Elöre is köszömöm, ha segít valaki.
(És nekünk kell bele valami, amit kicsit lehet harapni.)
Szivesen. (Meg ha más receptet szeretnél lefordíttatni németröl, akkor pirvátban írj, és segítek.)
Utánan számoltam, egy adag (cukor nélkül) 239 kcal, 9 g fehérje, 25 g ch és 11 g zsír van benne.
köszönöm, nagyon kedves vagy :)
szénhidráttartalom nélküli levesbetéttel (pl. sonka, tojásropogós vagy hasonlók) azért sem gáz a szénhidráttartalma, mert a paprikának alacsony a vércukorszint-emelő képessége - szóval, nyugodtan lehet belőle enni a főétkezés előtt.
az elősütéstől biztos nagyon finom, telt íze van, mindenképpen kipróbálom :)
igen, szeretem az új, szokatlan, de ismert alapanyagokból készült ételeket. amikro ismert vmit, de egész másképp rakod össze, mint ahogy az a fejekben van.
én most pl. petrezselymes-paradicsomos cukkinifőzeléket csináltam itthon, és reszelt sajttal sűrítettem be. nem lett szép, sajnos, de nagyon finom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!