Gyömbéres burgonyakrémlevesbe milyen levesbetét legyen?
Vegetáriánus ötletek érdekelnének csak. Esetleg simán ne turmixoljam össze az összes krumplikockát, hagyjam meg a felét? Vagy valamilyen más zöldségféle illene hozzá? Vagy csak simán croutonok?
Jöhetnek extrább megoldások is.
párolt sütőtök kocka
sajt
krémlevesekbe szokltam levesbetétnek ruszlit tenni, viszont a gyömbér miatt nem tudom jó ötlet e
Ha vegetáriánus ötlet érdekel, akkor én zöldfűszeres krutonokat csinálnék ( a krutonok kis vajban megpirítanám apróra vágott petrezselyemmel), és reszelt sajt..: )
Esetleg juliennere szelt répát ( "fogpiszkálóra" szelt), kevés olajban megpirítanék, és azt tenném a levesbe..: )
A krumpli is jó ötlet, de amellé még kell valami, ami ropogós, hogy valami megtörje a krémleves krémességét..: ) Jó magam nem szeretem ha egy krémlevesnél olyan mintha joghurtot ennék, szeretem ha van benne valami, amit rágni lehet.: )
chilli pehely
füstölt sajt kocka
crouton
piritott tökmag
füstölt tofu
Köszönöm, egytől-egyig remek ötleteket kaptam!!
Most a zöldfűszeres croutonok mellett döntöttem (van is itthon friss petrezselyem), de mivel van füstölt sajt és répa is, később kipróbálom azokkal is még:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!