Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Gyömbéres burgonyakrémlevesbe...

Gyömbéres burgonyakrémlevesbe milyen levesbetét legyen?

Figyelt kérdés

Vegetáriánus ötletek érdekelnének csak. Esetleg simán ne turmixoljam össze az összes krumplikockát, hagyjam meg a felét? Vagy valamilyen más zöldségféle illene hozzá? Vagy csak simán croutonok?

Jöhetnek extrább megoldások is.

2013. okt. 22. 10:08
 1/6 anonim ***** válasza:

párolt sütőtök kocka

sajt

krémlevesekbe szokltam levesbetétnek ruszlit tenni, viszont a gyömbér miatt nem tudom jó ötlet e

2013. okt. 22. 10:11
 2/6 bumbi02 ***** válasza:

Ha vegetáriánus ötlet érdekel, akkor én zöldfűszeres krutonokat csinálnék ( a krutonok kis vajban megpirítanám apróra vágott petrezselyemmel), és reszelt sajt..: )

Esetleg juliennere szelt répát ( "fogpiszkálóra" szelt), kevés olajban megpirítanék, és azt tenném a levesbe..: )

A krumpli is jó ötlet, de amellé még kell valami, ami ropogós, hogy valami megtörje a krémleves krémességét..: ) Jó magam nem szeretem ha egy krémlevesnél olyan mintha joghurtot ennék, szeretem ha van benne valami, amit rágni lehet.: )

2013. okt. 22. 10:12
 3/6 anonim ***** válasza:

chilli pehely

füstölt sajt kocka

crouton

piritott tökmag

füstölt tofu

2013. okt. 22. 10:12
 4/6 anonim ***** válasza:
pirított mandulát is el tudok bele képzelni
2013. okt. 22. 10:17
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm, egytől-egyig remek ötleteket kaptam!!

Most a zöldfűszeres croutonok mellett döntöttem (van is itthon friss petrezselyem), de mivel van füstölt sajt és répa is, később kipróbálom azokkal is még:)

2013. okt. 22. 10:51
 6/6 anonim válasza:
Bocsi,nem vagyok vega!! De a legnagyobb tisztelettel kérdem a ruszlis ötlet...,az komoly ????
2013. nov. 7. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!