Hölgyek/Asszonyok! Mit küldjek a páromnak a csomagban?
Figyelt kérdés
Párom külföldön dolgozik, és nem vagyok még egy nagyon profi háziasszony és tudom hogy kint nem eszik változatosan, esetleg pöri, rizs, és paprikás krumpli.
Szóval szeretnék küldeni neki egy kis ételt/tartós élelmiszert.
Ti miket küldenétek??? Nagyon fontos ez nekem.
2014. márc. 19. 22:07
21/23 anonim válasza:
20-as valaszado vagyok. A hazilag keszitett lekvaroknak sincs parja az tuti. Az uzleti az rossz itt kulfoldon (de gondolom ez otthon sincs maskent). Ha van otthoni szilvalekvar vagy barmilyen lekvar szerintem nagyon jo otlet kuldeni 1-2 uveggel. En sajnos mar regota reggelire az uzleti rosszat eszem. Mikor edesanyam hoz nekem par uveggel ugy orulok, hogy le sem tudom irni. :)
22/23 anonim válasza:
10:37
En is ezeket a dolgokat kivánom, egy cipõben járunk, nekem a turórudi is hiányzik.
23/23 anonim válasza:
Szerintem pedig mindenki érti a kérdést, és muszáj a praktikusságra is gondolni, mert valaki szívességet tesz az elszállítással.
A kérdező pedig a rengeteg jó ötletből ki tudja választani, hogy mit szeret a párja, és mekkora pakkal terhelheti az ismerősét, és a kinti hűtőkapacításra is kell gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!