Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hölgyek/Asszonyok! Mit küldjek...

Hölgyek/Asszonyok! Mit küldjek a páromnak a csomagban?

Figyelt kérdés

Párom külföldön dolgozik, és nem vagyok még egy nagyon profi háziasszony és tudom hogy kint nem eszik változatosan, esetleg pöri, rizs, és paprikás krumpli.

Szóval szeretnék küldeni neki egy kis ételt/tartós élelmiszert.

Ti miket küldenétek??? Nagyon fontos ez nekem.

2014. márc. 19. 22:07
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
77%
téliszalámit :) az mindig siker
2014. márc. 19. 22:10
 2/23 anonim ***** válasza:
7%
Mirelit pizza. Tegnap az Auchanbe 350 ft volt 1.
2014. márc. 19. 22:14
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Mirelit pizza kinn is van, kalocsai vagy szegedi paprikát, az kinn aranyáron van(mondjuk tudni kellene, hol lakik azon belül, hogy külföld), vesz hozzá egy kis krumplit, meg egy kis marhahúst,és máris van gulyás, pörkölt, amit akar...
2014. márc. 19. 22:17
 4/23 anonim ***** válasza:
37%
Attól függ, hogy hogyan küldöd, postán?Nem tudom mennyi idõ alatt ér oda, de akkor romlandó nem jöhet számitásba.Inkább készitsél neki sültet, finom sütiket, pogácsát,mert azt biztosan nem találja meg.
2014. márc. 19. 22:19
 5/23 anonim ***** válasza:
Nemtudom hol lakik de nemetben pl a pirospaprika elrontja a kajakat, igy otthonrol hozunk ki :)
2014. márc. 19. 22:19
 6/23 A kérdező kommentje:

Elnézést ki felejtettem hogy a szomszéd városban lakik a munkatársa aki hétvégén megy vissza dolgozni. Szóval így küldenék neki, autóval megy és 12órás út.

Gondoltam hogy vagy rántok csirkemellet és májat, vagy csinálok neki pacal pörköltet. Küldök neki fagyasztva egy kis töltött káposztát amit meg kell csak főznie.

Gondoltam hogy egy kis szalonnát küldök még.

2014. márc. 19. 22:25
 7/23 anonim ***** válasza:
43%
Bár férfi vagyok, de szerintem semmit. Nem hiszem, hogy valaki annyira fogyatékos legyen, ha már főzni nem tanult meg akkor legalább egy kifőzdét ne találjon ahol rendes kajához juthat.
2014. márc. 19. 22:53
 8/23 A kérdező kommentje:

Nem így gondolom!

Férfi és neki sem ideje, sem kedve nincs ehhez!

Ráadásul szerintem nincs finomabb az itthoni koszttol és ez csak egy gesztus ami nekem keveset neki viszont sokat jelent majd.

2014. márc. 19. 22:55
 9/23 anonim ***** válasza:
0%
3-as: 350 forintért kap ott pizzát? Vagyis 1 euróért?
2014. márc. 19. 23:09
 10/23 anonim válasza:

Ne rantott hust..azt mindenhol lehet kapni..akkor inkabb fasirtot,krumplipure,toltott kaposzta, porkolt, egy jo hazi husleves.. nekem ezek hianyoznak otthonrol. Palacsinta esetleg..

hideg kajabol pedig amit szeretek hozni ha otthon jarunk az majkrem,fustolt kolbasz,szalonna..

2014. márc. 19. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!