Kóstolta már valaki a kocsonyát felmelegítve?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy a már megdermedt kocsonyát mikróban megmelegítve....2014. jan. 20. 16:20
2/10 A kérdező kommentje:
Tehát akkor az nem olyan tiszta zsíros lé?
2014. jan. 20. 16:27
3/10 anonim válasza:
Szerintem ugyanolyan sűrű és zsíros lé, mint mielőtt megfagy, akkor mindig megkóstolom, hogy kell-e még bele valami, de biztos gyomorrontást kapnéj ha többet kellene ennem belőle egy kanálnyinál.
4/10 anonim válasza:
én mindig fölmelegítve,folyósan eszem,és nagyon finom,
5/10 SimkoL válasza:
Ha elég sok csontot, bőrös húst teszel a húslevesbe az is ugyanúgy megalszik mint a kocsonya.
6/10 anonim válasza:
Ezt a tisztán zsíros lét nem nagyon értem honnan jött.
A kocsonya egy nagyon erőteljes, fűszeres húsleves.
Nyilván meg lehet melegen is enni, csak nem szokás.
7/10 A kérdező kommentje:
Értem! Köszönöm a válaszokat!
2014. jan. 20. 18:10
8/10 doboszoli válasza:
Öreg, tisztességes borszerető barátom,(nyugodjon békében!) kizárólag melegen fogyasztotta.
Ízlések....
9/10 anonim válasza:
ha előtte leszeded a tetejéről a zsírt, akkor jobb lesz, mert nem lesz zsíros..
10/10 anonim válasza:
Én is úgy eszem :) Nekem jobban ízlik így, de a nagymamám aki készíti mindig furcsán néz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!